Rouwcirculaire

Een rouwkaart kunt u zo persoonlijk maken als u zelf wilt, met een persoonlijke tekst, foto of gedicht. Wij helpen u graag met het opstellen van de rouwkaart. De rouwkaarten worden door ons zelf gedrukt waardoor ze snel, vaak nog dezelfde dag, geleverd kunnen worden. De enveloppen ontvangt u nog eerder van ons, zodat u deze alvast van adressen kunt voorzien. Rouwpost wordt door PostNl met voorrang behandeld.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van kaarten, maar u kunt uit een nog veel grotere collectie kiezen. 
 
       
       
   
       
 


Rouwadvertenties
Door middel van het plaatsen van een rouwadvertentie bereikt u mensen waar u het adres niet van heeft, vooral in het geval de overledene een druk sociaal leven had. Plaatsing van een advertentie in een landelijke krant is kostbaarder dan een regionale of plaatselijke krant.

De familie online condoleren
Via onze eigen condoleance website geven wij elke familie kosteloos de mogelijkheid om de rouwkaart op internet te plaatsen. In de rouwadvertentie verwijzen wij naar deze website en op deze wijze kan iedereen een herinnering met u delen aan uw dierbare. Hierbij hebben ze ook nog de mogelijkheid om een mooie foto of muziekstuk te delen. Op deze manier worden de herinneringen nog waardevoller. Wanneer u het wenst kunnen we van al deze herinneringen een boekje laten drukken.

Uiteraard zijn - om de privacy van de nabestaanden optimaal te waarborgen - deze schriftelijke condoleances alleen te lezen door de naaste familie.  Klik hieronder op de button om naar onze condoleance website te gaan.
 

Condoleer de familie