Onze familiekamer

Theo van der Plas & Bouwe Hoek Begrafenisverzorging beschikt over een eigen familiekamer aan de Meeuwenlaan in Katwijk. Hiermee komen we tegemoet aan de vraag van de familie om een begrafenis steeds persoonlijker te maken. 


Sinds 2014 kunt u ervoor kiezen om uw dierbare op te baren bij ons in de familiekamer. Wanneer u hiervoor kiest dan ontvangt u van ons de sleutel en heeft u 24 uur per dag toegang tot deze familiekamer. Vooral wanneer een thuisopbaring niet mogelijk, of niet gewenst is, is dit een hele fijne oplossing.

We hebben de familiekamer uitermate smaakvol ingericht om het verblijf voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten om bijvoorbeeld koffie en thee te zetten, uw eigen muziek af te spelen of het toilet te gebruiken.

De familiekamer is gelegen aan de Meeuwenlaan in Katwijk en bevindt zich naast ons kantoor. U kunt altijd bij ons binnenlopen wanneer u daar behoefte aan heeft of wanneer u vragen heeft. Bent u nieuwsgierig naar onze familiekamer dan kunt u altijd even langs komen voor een bezichtiging. Om u alvast een impressie te geven volgen hier enkele foto's.